Simona Halep, tot mai aproape de Jocurile Olimpice. A fost convocată la Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va juca în faţa Ucrainei, meciurile sunt programate în perioada 12-13 aprilie, în SUA.

809 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, tot mai aproape de Jocurile Olimpice. A fost convocată la Billie Jean King Cup

Simona Halep, tot mai aproape de Jocurile Olimpice. A fost convocată la Billie Jean King Cup

Simona Halep se pregăteşte de revenirea pe teren. Suspendată în toamna lui 2022 pentru un test pozitiv efectuat la US Open, fostul lider mondial a avut câştig de cauză la TAS, iar la începutul săptămânii viitoare va juca în prima competiţie după o pauză de 17 luni.

Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor de la Miami Open, turneu de 1000 de puncte WTA, acolo unde îşi va semna revenirea.

La Florida, acolo unde se pregăteşte de la începutul săptămânii, Halep s-a întâlnit şi cu Horia Tecău, care a convocat-o pe aceasta în echipa României.

Echipa noastră va juca în faţa Ucrainei în meciul din calificări pentru turneul final din Billie Jean King Cup.

Meciurile sunt programate în perioada 12-13 aprilie la Amelia Island, pe zgură, suprafaţă pe care Simona a câştigat primul ei turneu de Grand Slam, la Roland Garros.

Alături de Simona, din echipa României mai fac parte Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Anca Todoni.

Simona are nevoie să bifeze o selecţie în echipa naţională, pentru a putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

La Miami, acolo unde se pregăteşte pentru primul ei turneu de la revenire, Simona s-a pozat joi seara alături de Horia Tecău şi Ana Bogdan, alături de cei care va lucra la întoarcerea sub tricolor.

De partea cealaltă, adversara Ucraina le va avea în echipă pe Elina Svitolina, Lesia Tsurenko, Liudmila Kichenok şi Nadia Kichenok.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici