Sinner părăseşte Openul Franţei după ce a irosit mingi de meci în setul decisiv

Jannik Sinner a irosit două mingi de meci şi a fost eliminat de la Roland Garros cu 6-7(0), 7-6(7), 1-6, 7-6(4), 7-5, joi, în turul al doilea, în faţa germanului Daniel Altmaier.

81 afișări
Imaginea articolului Sinner părăseşte Openul Franţei după ce a irosit mingi de meci în setul decisiv

Jannik Sinner, Facebook

Italianul, care este adesea încurajat de şase fani îmbrăcaţi în morcovi - băieţii Carota - şi care a fost văzut mâncând morcovi ca o gustare pe teren la Viena, nu a fost în apele sale şi a cedat după cinci ore şi 26 de minute.

Sinner, al optulea favorit, a cărui cea mai bună performanţă la Roland Garros a venit în 2020, când a pierdut în sferturile de finală împotriva lui Rafael Nadal, părea pregătit pentru o victorie fără menajamente după ce a câştigat categoric setul al treilea.

După un schimb de break-uri, primul set a fost decis într-un tiebreak în care Sinner a câştigat toate punctele.

Al doilea set a fost o copie fidelă a primului până la tiebreak, pe care Altmaier l-a dominat, câştigând majoritatea schimburilor lungi.

Italianul a trecut cu brio de setul al treilea, dar a plătit pentru eforturile sale în setul al patrulea, fiind condus cu 3-0. Totuşi, a revenit şi a făcut break pentru 5-4.

Sinner a irosit apoi două mingi de meci, iar germanul i-a luat din nou serviciul pentru a trimite meciul în decisiv.

Altmaier, care a ajuns în sferturile de finală la Madrid în acest an şi în optimi la Roland Garros în 2020, a servit de două ori pentru meci, încheia partida cu un as.

"Iubesc jocul de tenis. În ultimele luni, eu, echipa mea, am depus atât de mult efort, toţi împreună”., a spus germanul la final.

"Noi jucăm aici, dar în spatele nostru avem echipe puternice, de aceea această victorie este un efort de echipă".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici