Şoc în lumea fotbalului. Campioana Europei, Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord în barajul pentru mondial

Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord din cursa de calificare pentru Cupa Mondială Qatar 2022, macedonenii marcând golul calificării în finala play-off-ului, în al doilea minut suplimentar de joc. Aceştia vor juca în barajul decisiv cu Portugalia.

2675 afișări
Imaginea articolului Şoc în lumea fotbalului. Campioana Europei, Italia a fost eliminată de Macedonia de Nord în barajul pentru mondial

Sursa foto: Profimedia

Domenico Berardi a fost campionul ratărilor pentru Italia, care a dominat partida pe toată durata ei, statisticile consemnând 32 de ocazii de gol, raportat la doar 4 ale macedonenilor. Dintre acestea 11 au fost şuturi pe poartă.

Semnificativ este şi raportul cornerelor, de 16-0.

În ciuda acestui fapt, Italia a primit gol în al doilea minut suplimentar de joc, Aleksandar Trajkovski şutând spectaculos din afara careului.

Campioana europeană ratează astfel prezenţa la Campionatul Mondial ce va avea loc la finalul anului în Qatar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici