Şoc în Serie A: Massimo Ferrero, preşedintele clubului Sampdoria, a fost arestat

Preşedintele clubului de fotbal italian Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost arestat pentru presupuse infracţiuni financiare care nu implică clubul, potrivit Ansa.

1093 afișări
Imaginea articolului Şoc în Serie A: Massimo Ferrero, preşedintele clubului Sampdoria, a fost arestat

Şoc în Serie A: Massimo Ferrero, preşedintele clubului Sampdoria, a fost arestat

Ferrero a fost dus la închisoare în această dimineaţă, în timp ce alte cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu.

Guardia di Finanza l-a arestat pe Ferrero pentru presupuse infracţiuni corporative şi faliment, în cadrul unei anchete efectuate de procuratura din Paola, în regiunea Calabria.

Ferrero a cumărat Sampdoria în iunie 2014, de la familia Garrone.

El a acordat un interviu pentru ziarul La Repubblica, în urmă cu două zile, în care a declarat că este "obosit" şi că este în căutarea unor investitori care să cumpere clubul.

"După opt ani de sacrificii, pasiune, muncă grea, dar şi atacuri personale şi acuzaţii, încep să fiu obosit", a spus el.

"Voi continua să dau tot ce am mai bun pentru Sampdoria, dar dacă există cumpărători care doresc să achiziţioneze clubul, vă rog să mi-i prezentaţi, sunt gata să-i ascult, cu condiţia să dea valoarea corectă clubului”.

La Sampdoria joacă românul Radu Drăguşin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici