Soci: Zăpadă suficientă până la finalul competiţiei, dar calitatea ar putea lăsa de dorit

Cantitatea de zăpadă de pe munţii din zona Soci va fi suficientă până la finalul Jocurilor Olimpice, în ciuda temperaturilor destul de ridicate pentru această perioadă, însă calitatea ar putea lăsa de dorit, a declarat un expert.

99 afișări
Imaginea articolului Soci: Zăpadă suficientă până la finalul competiţiei, dar calitatea ar putea lăsa de dorit

Soci: Zăpadă suficientă până la finalul competiţiei, dar calitatea ar putea lăsa de dorit (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Temperaturile din ultimele zile au făcut ca zăpada să se topească parţial, provocând îngrijorare la Soci.

Francezul Jean-Louis Tuaillon, responsabil al staţiunii Roza Hutor, a spus că nu există motive de îngrijorare în privinţa cantităţii de zăpadă. "Noaptea temperaturile sunt negative, astfel că zăpada se întăreşte din nou semnificativ", a precizat el.

În schimb, el a menţionat că încălzirea vremii duce la o problemă privind calitatea zăpezii, iar sportivii s-ar putea răni căzând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici