Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte

Jucătoarea de tenis Sorana Cârstea, numărul 26 WTA, a primit, marţi, titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte, în cadrul şedinţei Consiliului Local Târgovişte organizată cu ocazia Zilei Municipiului.

87 afișări
Imaginea articolului Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte

Sorana Cârstea, cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte (Imagine: Mediafax Foto)

În cadrul aceleiaşi şedinţe festive, Consiliului Local a acordat, post mortem, titluri de cetăţean de onoare profesorilor Gheorghe Dimancea şi Sorin Săileanu.

La manifestare au participat ministrul Culturii, Theodor Paleologu, ambasadorii la Bucureşti ai Cubei şi Bulgariei, oameni de cultură şi istorici.

"Titlurile de cetăţean de onoare sunt o recunoaştere a valorii jucătoarei de tenis Sorana Cârstea şi a profesorilor târgovişteni Gheorghe Dimancea şi Sorin Săileanu", a declarat Gabriel Boriga, primarul municipiului Targoviste.

În perioada 4-8 septembrie, la Târgovişte au loc "Zilele Cetăţii", ocazie cu care au fost organizate concursuri, expoziţii, piese de teatru, concerte şi un festival internaţional de folclor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici