Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Australian Open

Sorana Cîrstea (74 WTA) s-a calificat în turul secund de la Australian Open, luni, după ce a adus prima victorie românească de pe tabloul principal de la Melbourne.

124 afișări
Imaginea articolului Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Australian Open

Cîrstea s-a calificat în turul secund la Australian Open

Cîrstea a învins-o în runda inaugurală pe sportiva cehă Barbora Strycova (34 WTA), scor 6-2, 7-6 (5). Deşi a comis mai multe greşeli neforţate decât adversara sa (32, faţă de 22), românca a compensat la celelalte capitole, precum loviturile direct câştigătoare (32, spre desoebire de 15 ale lui Strycova). De asemenea, Sorana a fructificat patru dintre cele şase mingi de break avute şi a încheiat partida după o oră şi 43 de minute.

Cea mai bună performanţă a lui Cîrstea la Australian Open a avut loc în 2017, când sportiva născută în Bucureşti a ajuns până în turul patru al competiţiei.

Pentru calificarea în turul secund la Australian Open, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 128.000 de dolari australieni şi 70 de puncte WTA.

În turul doi, Cîrstea va întâlni învingătoarea din partida Venus Williams-Cori Gauff.

Marţi dimineaţă vor intra în competiţie şi celelalte trei românce aflate pe tabloul principal de la Australian Open: Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici