Sorin Boca: Grigoraş este în proporţie de 99% antrenorul Politehnicii Iaşi

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Sorin Boca, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că noul antrenor al grupării ieşene este, în proporţie de 99 la sută, Petre Grigoraş, după ce acesta şi-a reziliat contractul cu Oţelul Galaţi.

24 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Grigoraş este în proporţie de 99% antrenorul Politehnicii Iaşi

Sorin Boca: Grigoraş este în proporţie de 99% antrenorul Politehnicii Iaşi (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Petre Grigoraş şi-a încheiat socotelile cu Oţelul Galaţi şi este 99 la sută antrenorul Politehnicii Iaşi. Mâine (n.r. - joi) va fi prezentat oficial şi va semna contractul cu noi. Obiectivul pentru noua ediţie de campionat îl vom stabili împreună cu domnul Grigoraş şi în funcţie de achiziţiile pe care le vom face în această vară. Sper să fie un obiectiv mai bun decât în anii precedenţi, când am luptat pentru salvarea de la retrogradare", a spus Boca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici