Sorin Boca: Meciul cu Gaz Metan ar putea fi decisiv

Preşedintele clubului Poli Iaşi, Sorin Boca, a declarat că partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaş, ar putea fi decisivă pentru salvarea de la retrogradare.

24 afișări
Imaginea articolului Sorin Boca: Meciul cu Gaz Metan ar putea fi decisiv

Sorin Boca: Meciul cu Gaz Metan ar putea fi decisiv

"Au mai rămas de jucat patru etape din această ediţie de campionat, dar cred că meciul cu Gaz Metan ar putea fi decisiv pentru salvarea de la retrogradare. La fel ca în meciul cu FC Argeş, noi avem doar varianta victoriei. Dacă vom câştiga acest meci, am pune cinci puncte între noi şi Gaz Metan, în condiţiile în care am mai avea de jucat încă trei meciuri, la Otopeni şi Rapid şi acasă cu Gloria Buzău, partide în care am vrea să mai luăm încă patru puncte cel puţin", a declarat Sorin Boca.

Dată fiind importanţa partidei de sâmbătă, Boca a mai spus că a luat decizia de a lăsa intrarea liberă pentru suporteri: "Sunt convins că ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, poate cea mai grea din acest sezon, pentru că Mediaşul este o formaţie bună, care va veni la Iaşi ca să se agaţe de orice şansă. De aceea, am decis că avem nevoie de tot sprijinul suporterilor noştri şi vom lăsa intrarea liberă la partida de sâmbătă. Practic intrarea se va face pe baza unor tichete gratuite, pe care fanii noştri le vor primi la intrarea în stadion. Sper că la ora jocului stadionul va fi plin, pentru că avem nevoie, mai mult ca oricând, ca suporterii noştri să-i susţină pe jucători, aşa cum au făcut-o în atâtea rânduri. Probabil vor fi peste 9.000 de fani la meciul cu Gaz Metan, aşa cum s-a întâmplat la toate meciurile noastre importante".

Oficialul ieşean a mai precizat că deşi practică un joc frumos, Gaz Metan trebuie să obţină şi punctele salvării de la retrogradare. "Am văzut că toată lumea zice «vai ce frumos joacă Gazul şi nu trebuie să retrogradeze»! Într-adevăr, Gaz Metan practică un joc plăcut, dar până la urmă punctele contează, iar noi suntem peste ei în clasament şi sper ca distanţa să se mărească la cinci puncte după partida de sâmbătă", a adăugat Sorin Boca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici