Sorin Cârţu: Îmi cerusem rezilierea contractului fără niciun fel de pretenţie

Antrenorul Sorin Cârţu a dezvăluit, luni, în premieră, faptul că a dorit să rezileze contractul cu Pandurii Târgu Jiu pe parcursul evenimentelor care au avut loc în ultima săptămână, transmite corespondentul MEDIAFAX.

14 afișări

"Având în vedere ceea ce s-a întâmplat, de faţă cu toţi jucătorii şi de faţă cu preşedintele Marin Condescu, eu personal mi-am cerut rezilierea contractului şi am spus exact condiţiile în care o fac fără nici un fel de pretenţie din partea mea”", a precizat Cârţu.

Sorin Cârţu a adăugat că mai are contract doi ani şi jumătate cu Pandurii dar era dispus să plece fiind însă împiedicat de preşedintele Condescu: "Am un contract pe doi ani şi jumătate la această echipă, sau doi ani şi nouă luni cât mai era atunci când am venit, şi nu am cerut nici măcar un leu despăgubire pentru cei doi ani care mai sunt din contract. Am spus că sunt dispus să plec dacă acesta este interesul clubului şi dacă se doreşte să se gândească între timp o altă strategie. Şi chiar şi în cele două zile de pauză şi ieri am mai discutat cu domnul preşedinte şi mi s-a transmis că nu se pune problema să se renunţe la mine. Jucătorii respectivi au fost anunţaţi că pot să plece liberi".

Cârţu a precizat că nu ştie dacă pe lista cu rezilierile de contracte mai există şi alţi jucători şi că nu s-au luat aceste măsuri pentru că fotbaliştii au reproşat ceva antrenorului: "Nu ştiu dacă e o listă şi dacă mai pleacă cineva, asta poate spune doar conducerea. Ca să fie bine la Pandurii am vrut eu să plec. Dar le-am spus în faţă că plec, de faţă cu conducerea. Eu sunt Cârţu şi îmi găsesc echipă oricând. Dacă nu-mi găsesc de la vară alt contract însemană că eu am o problemă. Dar din aceşti jucători care au avut ceva de reproşat, unii au avut probleme financiare şi alţii s-au legat de mine. Au fost amestecate problemele, din aceşti jucători cei mai mulţi au multe probleme financiare. Am spus clar că eu reziliez contractul şi nu stau aici să plătesc nişte daune pentru mofturile jucătorilor. Trebuie să se liniştească lucrurile. Lumea le dă contractul să plece liberi. Câţi au fost, 10 sau 20 li s-au dat la toţi hârtii să plece liberi de contract, de ce nu au plecat? Cine i-a mai oprit dacă voiau să plece? Pus în balanţă aşa totul conducerea risca mult, e clar ca dacă faci o astfel de chestie şi renunţi la toţi, joci de la 11 la meci la anul, eşti clar în liga a doua. Dar s-a riscat şi asta şi li s-a spus să plece, poftim au avut toţi posibilitatea să rezilieze, de ce nu pleacă?".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici