Sorin Ghionea, dorit de Galatasaray

Noul antrenor al echipei Galatasaray, Bulent Korkmaz, îl vrea din vară la gruparea din Istanbul pe fotbalistul stelist Sorin Ghionea, informează cotidianul Sabah.

51 afișări
Imaginea articolului Sorin Ghionea, dorit de Galatasaray

Sorin Ghionea, dorit de Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Korkmaz, care a preluat luni postul de antrenor principal, i-a cerut preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, să transfere în vară patru jucători: Djibril Cisse, Sorin Ghionea, John Paintsil şi Yohann Pele.

Sabah menţionează că tehnicianul îl vrea pe Ghionea în locul mijlocaşului Tobias Linderoth, care va pleca de la Galatasaray la sfârşitul acestui sezon. "Se pare că fotbalistul român în vârstă de 29 de ani ar fi dispus să vină la Galatasaray pentru o sumă satisfăcătoare", scrie jurnalul turc.

Citeşte şi:

Galatasaray, refuzată de Hagi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici