Sorin Ghionea va reîncepe de luni antrenamentele la Steaua

Fundaşul echipei Steaua, Sorin Ghionea, va reîncepe de luni antrenamentele sub comanda antrenorului Gheorghe Hagi, după ce în ultima perioadă s-a recuperat în urma unei accidentări la genunchi, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

1 afișare
Imaginea articolului Sorin Ghionea va reîncepe de luni antrenamentele la Steaua

Sorin Ghionea va reîncepe de luni antrenamentele la Steaua

Sursa citată menţionează, de asemenea, că jucătorul Mihaiţă Pleşan va fi externat azi, din Spitalul Militar din Bucureşti, starea sa fiind foarte bună după operaţia la care a fost supus în urma fracturii de peroneu suferite la meciul cu CFR Cluj, din etapa a IV-a a Ligii I.

Un alt jucător aflat în perioada de recuperare, Valentin Badea, a început antrenamentul specific, urmând ca, de săptămâna viitoare, să se antreneze şi cu mingea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici