Spania a învins Anglia şi a câştigat pentru prima dată Campionatul Mondial de fotbal feminin

Spania a câştigat pentru prima dată Campionatul Mondial de fotbal feminin, după ce a învins, duminică, Anglia în finală, scor 1-0, scrie Reuters.

301 afișări
Imaginea articolului Spania a învins Anglia şi a câştigat pentru prima dată Campionatul Mondial de fotbal feminin

Sursa foto: Twitter

Căpitanul Olga Carmona a marcat în minutul 29, cu un şut din stânga suprafeţei de joc, după ce Anglia a pierdut posesia la mijlocul terenului, iar Spania a contraatacat rapid pentru a profita în confruntarea de pe Stadium Australia.

Spania a primit un penalty, pentru ce mijlocaşul Keira Walsh a lovit cu mâna mingea în careu. Cu toate acestea, portarul Mary Earps a apărat lovitura de pedeapsă a lui Jennifer Hermoso, plonjând în stânga sa.

Antrenoarea Angliei, Sarina Wiegman, a făcut o serie de schimbări, inclusiv prin introducerea atacantei Lauren James, dar nu a putut găsi egalarea.

Spania şi-a apărat avantajul de un gol dat şi a câştigat primul său titlu major.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici