Spania şi Brazilia, în finala Cupei Mondiale de futsal

Reprezentativele Spaniei şi Braziliei se vor întâlni, duminică, la Bangkok, în finala Cupei Mondiale la futsal (fotbal în sală).

192 afișări
Imaginea articolului Spania şi Brazilia, în finala Cupei Mondiale de futsal

Spania şi Brazilia, în finala Cupei Mondiale de futsal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Spania a obţinut biletul pentru finală, după ce a învins Italia, scor 4-1. Spaniolii vor încerca să obţină al treilea titlu mondial, după cele din 2000 şi 2004.

Într-o reeditare a finalei din 2008, spaniolii vor întâlni Brazilia, deţinătoarea titlului şi cvadruplă campioană mondială (1989, 1992, 1996, 2008), care a trecut de Columbia, scor 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici