Spartak Moscova şi Blackburn Rovers, alte două echipe interesate de Goian

Grupările Spartak Moscova şi Blackburn Rovers sunt interesate de fundaşul stelist Dorin Goian, care a participat cu naţionala României la Euro-2008, informează presa rusă.

14 afișări
Imaginea articolului Spartak Moscova şi Blackburn Rovers, alte două echipe interesate de Goian

Spartak Moscova şi Blackburn Rovers, alte două echipe interesate de Goian (Imagine: Mediafax Foto)

Conform presei internaţionale din ultima vreme, Goian este şi în atenţia altor echipe, precum Aston Villa, Newcastle United, Manchester United, Betis Sevilla, Lazio Roma, US Lecce, Werder Bremen, Borussia Dortmund sau VfB Stuttgart.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici