Stadionul Dinamo ar putea fi suspendat între două şi patru etape

FC Dinamo ar putea evolua cu porţile închise între două şi patru etape şi ar putea primi o amendă între 20.000 şi 80.000 de lei, ca urmare a incidentelor de la partida cu Steaua, scor 1-1, contând pentru etapa a XIII-a a Ligii I, au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, surse din cadrul FRF.

115 afișări
Imaginea articolului Stadionul Dinamo ar putea fi suspendat între două şi patru etape

Stadionul Dinamo ar putea fi suspendat între două şi patru etape (Imagine: Mediafax Foto)

Comisia de Disciplină a FRF va analiza, miercuri, incidentele de la această partidă.

"În funcţie de ce scrie în raport, Dinamo riscă o suspendare de minim două etape şi maxim patru şi o amendă cuprinsă între 20.000 de lei şi 80.000 de lei. Se vor judeca atât aprinderea torţelor, cât şi aruncarea acestora, dar şi aruncarea altor obiecte", au declarat sursele citate.

De asemenea, sursa citată a menţionat că Jandarmeria poate să ceară FRF ridicarea dreptului de organizare a meciurilor de pe teren propriu ale grupării dinamoviste, dar acest lucru nu ar mai conta în cazul în care Dinamo ar primi o suspendare de minimum două etape din partea Comisiei de Disciplină.

Suporterii dinamovişti de la "Peluza Sud" au aruncat torţe şi petarde în sectorul rezervat susţinătorilor stelişti, iar la începutul reprizei a doua, fanii de la "Peluza Cătălin Hâldan" au incendiat trei steaguri ale galeriei Steaua, capturate înaintea partidei.

De asemenea, suporterii dinamovişti au aruncat cu diverse obiecte înspre teren.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici