Stanciu: Nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica

Nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica, spune Nicolae Stanciu, după tragerea la sorţi a Euro 2024, la Hamburg. Naţionala României va evolua la Euro 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B.

248 afișări
Imaginea articolului Stanciu: Nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica

Stanciu: Nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica

„Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. La începutul tragerii mi-aş fi dorit să avem o grupă cu Portugalia şi Italia, n-am jucat niciodată împotriva lor. Suntem conştienţi unde suntem, suntem conştienţi că prin forţa grupului am reuşit să obţinem această calificare, de pe primul loc în grupă, şi ne dorim mult mai mult. Vrem să trecem de faza grupelor!”, spune, potrivit frf.ro, Nicolae Stanciu.

În urma tragerii la sorţi de sâmbătă, de la Hamburg, echipa naţională a României va evolua la Campionatul European de fotbal din Germania 2024 în Grupa E, alături de reprezentativele Belgiei, Slovaciei şi a câştigătoarei Play-off-ului B. Meciul de deschidere se va juca între Germania şi Scoţia.

Tragerea la sorţi a avut loc la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, Germania. Hamburg este unul dintre cele zece oraşe gazdă ale EURO 2024 şi va găzdui patru meciuri din grupe şi un sfert de finală.

La eveniment a fost prezent selecţionerul Edward Iordănescu, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici