Steaua a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor de tineret. "Roş-albaştrii" au fost învinşi cu 3-0 de Schalke

Echipa sub 19 ani a Stelei a debutat cu o înfrângere, 0-3 (0-1), în Liga Campionilor de tineret, în faţa formaţiei germane Schalke 04, informează uefa.com.

210 afișări
Imaginea articolului Steaua a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor de tineret. "Roş-albaştrii" au fost învinşi cu 3-0 de Schalke

Steaua a debutat cu o înfrângere în Liga Campionilor de tineret. "Roş-albaştrii" au fost învinşi cu 3-0 de Schalke (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

Golurile germanilor au fost marcate de Koseler '16, Omerbasici '57 şi Multhaup '80.

În minutul 68, la scorul de 2-0 pentru Schalke, Răzvan Grădinaru a ratat o lovitură de pedeapsă.

Schalke 04: Schilder - Koseler (Multhaup '77), Friedrich, Starke Hedlund, Neubauer - Muller - Itter, S. Sane, Lohmar (Kehrer '46) - Omerbasici (Bodenroder '57), Pick. Antrenor: Norbert Elgert.

Steaua: Cojocaru - Iordache (Bălan '85), Hodorogea, Boitoş, Târnovan - Aldea, B. Vasile - Grădinaru, Pătru (D. Gheorghe '54), Antonio Popa (Stoica '54) - Mitriţă. Antrenor: Ion Toma.

În celălalt meci al grupei, Chelsea Londra a învins pe FC Basel cu scorul de 4-0.

În această seară, începând cu ora 21.45, echipele de seniori ale Stelei şi Schalke 04 se vor întâlni într-un meci, contând pentru prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici