Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

FC Steaua a pierdut cu scorul de 0-1 (0-0) în faţa formaţiei FC Braşov, într-o partidă disputată duminică şi contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

11 afișări
Imaginea articolului Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I

Steaua a fost învinsă, scor 1-0, de FC Braşov, în Liga I (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Octavian Abrudan, care a reluat în plasa portii lui Zapata, de la aproximativ 6 metri, un balon prelungit cu capul de Dayro Moreno, în urma unei lovituri de colţ a formaţiei FC Braşov.

FC Braşov: 1. D. Coman - 20. I. Voicu, 4. Abrudan, 19. B. Niculae, 3. Ezequias - 14. M. Roman , 10. Ilyes (6. Adriano '68), 27. Măldărăşanu, 7. C. Munteanu (18. Cristescu '55) - 29. Buga, 9. Hadnagy (21. Sburlea '75). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Steaua: 1. Zapata - 4. Golanski, 3. Goian, 24. Ghionea, 18. Marin - 8. Ov. Petre - 16. Nicoliţă, 28. Stancu (11. Liţu '75), 30. Tiago (20. Lovin '60), 7. Szekely (10. Dayro Moreno '46) - 35. Kapetanos. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Cartonaşe galbene: Buga '34 / Nicoliţă '18, P. Marin '23, Moreno '59, Lovin '85.

Partida a fost condusă la centru de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Marcel Savaniu şi Ioan Onicaş, în trimp ce rezervă a fost Laurenţiu Danşa.

Observatori au fost delegaţi Dumitru Mihalache, Ioan Mureşan.

Înainte de începerea partidei, reprezentanţii Jandarmeriei au amendat, cu suma de 100 de lei, doi suporteri ai echipei Steaua, care se aflau în stare de ebrietate şi încercau să introducă în stadion băuturi alcoolice. De asemenea, cei doi suporteri au primit interdicţie timp de 6 luni pe orice stadion din România.

În minutele de prelungire ale partidei, căpitanul echipei Steaua, Sorin Ghionea, şi antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, au avut un schimb de replici în urma căruia s-a format un meleu în care jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit reciproc. În cele din urmă, arbitrul Cristian Balaj, ajutat de oficialii celor două echipe au stopat conflictul, la finalul căruia nu s-a acordat niciun avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici