Steaua a învins, cu scorul 2-0, formaţia CSM Focşani

Echipa Steaua Bucureşti, a învins, miercuri, cu scorul de 2-0, divizionara secundă CSM Focşani, într-un meci amical în care golurile au fost marcate de Victoraş Iacob şi Romeo Surdu .

3 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins, cu scorul 2-0, formaţia CSM Focşani

Steaua a învins, cu scorul 2-0, formaţia CSM Focşani

Victoraş Iacob a marcat primul gol al Stelei în minutul 24, printr-o lovitură de cap din centrul careului, după un corner executat de Bănel Nicoliţă.

Romeo Surdu a înscris pentru 2-0 în minutul 76, cu un şut din interiorul careului.

Atacantul stelist Valentin Badea a ratat un penalti în minutul 73.

Antrenorul stelist Massimo Pedrazzini a trimis în teren următorii jucători: Vâtcă (Cernea '46) - Emeghara (Militaru '78), Baciu, I. Rada (I. Mihai '72), Neşu (I. Niculae '78) - Bădoi (Lazăr '59), Croitoru, Cristocea (Ninu '51), Nicoliţă (Surdu '56) - Neaga (Zaharia '46), V. Iacob (V. Badea '46).

Pe stadionul "Milcovul" din Focşani au fost prezenţi aproximativ 5.000 de spectatori.

Antrenorul Massimo Pedrazzini s-a arătat încântat de atmosfera de la Focşani şi consideră amicalul un bun antrenament pentru echipă. "Sunt mulţumit, am avut o atmosferă frumoasă şi am făcut cu plăcere un bun antrenament. Trebuie să facem o legătură mai strânsă cu suporterii pentru că avem nevoie de ei, mai ales că ne aşteaptă un drum dificil până la sfârşitul sezonului. Steaua e iubită şi trebuie să facem totul ca suporterii să vină cu plăcere la stadion. Nu contează faptul că sunt eu antrenor, ci că trebuie să reuşim în meciurile grele care urmează. E ceva nou pentru mine să dau autografe", a declarat Pedrazzini.

Tehnicianul italian este bucuros că echipa naţională a României este aprope de calificarea la Campionatul European din 2008 şi speră ca jucătorii stelişti care au evoluat pentru "tricolori" să ajute şi echipa din Bulevardul Ghencea. "Trebuie să ne bucurăm împreună cu jucătorii de la lot de calificarea echipei naţionale, dar apoi trebuie să ne ajute să facem treabă bună la Sevilla. Nicoliţă voia să joace tot meciul, dar am decis să evolueze cam o oră, având în vedere că jucase şi la naţională cu Olanda. Nu sunt supărat pe Vali Badea că a ratat un penalti, se mai întâmplă. Mi-a plăcut dorinţa şi voinţa jucătorilor, mai ales că am muncit din greu în ultima perioadă şi s-a acumulat şi puţină oboseală", a precizat Massimo Pedrazzini.

În ultima parte a întâlnirii de la Focşani, căpitanul Stelei a fost fundaşul Eugen Baciu.

Steaua nu a putut conta pe Golanski şi Lovin, accidentaţi, şi pe jucătorii aflaţi la loturile naţionale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici