Steaua a pierdut, scor 3-5, meciul cu Olympique Lyon

Echipa Steaua Bucureşti a pierdut, marţi, pe teren propriu, scor 3-5 (2-3), meciul susţinut în compania formaţiei franceze Olympique Lyon, contând pentru etapa a treia a grupei F a Ligii Campionilor, aceasta fiind a doua înfrângere pe teren propriu a steliştilor în actuala ediţie a competiţiei.

2664 afișări
Imaginea articolului Steaua a pierdut, scor 3-5, meciul cu Olympique Lyon

Steaua a pierdut, scor 3-5, meciul cu Olympique Lyon (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Arthuro '8, Goian '11, Ov. Petre '44, pentru Steaua, respectiv Keita '23, Benzema '33, Fred '69, '90+2, Benzema '71, pentru campioana Franţei.

1-0: Ogăraru a centrat de pe partea dreaptă şi Arthuro, scăpat de marcajul adversarului său direct a reluat balonul cu capul în colţul din stâng al porţii.

2-0: Bănel Nicoliţă a executat o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, mingea l-a lovit în spate pe Goian, care a faultat în atac, şi a intrat în poartă, pe sub portarul Lloris.

2-1: Makoun i-a pasat lui Keita care a şutat din volue, de la aproximativ 14 metri lateral dreapta, pe colţul scurt

2-2: Grosso a centrat până la Karim Benzema, care a reluat cu capul pe centrul porţii, nemarcat, de pe linia careului de şase metri.

3-2: Steaua a intrat în avantaj tot în urma unei lovituri de colţ, executată de acelaşi Bănel Nicoliţă, balonul fiind reluat în plasă de Ovidiu Petre.

3-3: Toja şi Petre Marin greşesc, balonul a fost interceptat de Toulalan, care i-a pasat lui Fred şi atacantul francez a şutat puternic, de la 16 metri, fără nicio şansă pentru Zapata.

3-4: Juninho a trimis un balon în interiorul careului, Benzema a reluat, uşor, cu latul, în colţul din dreapta a lui Zapata.

3-5: Fred a stabilit scorul final în urma unui şut respins de Zapata.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 6. Rădoi, 3. Goian, 18. P. Marin - 8. Ov. Petre (24. Ghionea '57), 20. Lovin (35. Kapetanos '81) - 16. Nicoliţă, 10. D. Moreno, 9. Semedo (14. Toja '65) - 11. Arthuro. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Olympique Lyon: 1. Lloris - 20. Reveillere, 3. Cris, 4. Boumsong, 11. Grosso - 17. Makoun, 28. Toulalan, 8. Juninho (6. Kallstrom '87)- 23. Keita (9. Fred '67), 10. Benzema (27. Mounier '81), 7. Ederson. Antrenor: Claude Puel.

Cartonaşe galbene: Nicoliţă '19 / Toulalan '28

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Polonia, condusă la centru de Gregorz Gilewski, ajutat la cele două linii de Maciej Wierzbowski şi Rafal Rostkowski.

Partida cu Olympique Lyon a reprezentat meciul cu cele mai multe goluri marcate pe teren propriu în Liga Campionilor.

(Serviciul Foto al agenţie MEDIAFAX vă pune la dispoziţie imagini)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici