STEAUA a remizat cu FC COPENHAGA, scor 1-1, şi s-a CALIFICAT în 16-imile LIGII EUROPA

Formaţia Steaua Bucureşti a remizat, joi, în deplasare, scor 1-1 (0-0), cu echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din ultima etapă a grupei E a Ligii Europa, şi s-a calificat în 16-imile de finală ale competiţiei, ocupând primul loc în clasament.

2817 afișări
Imaginea articolului STEAUA a remizat cu FC COPENHAGA, scor 1-1, şi s-a CALIFICAT în 16-imile LIGII EUROPA

LIGA EUROPA: FC COPENHAGA - STEAUA (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Rusescu '73 pentru Steaua, respectiv Vetokele '87 pentru FC Copenhaga.

0-1: Rusescu înscrie cu un şut de la aproximativ 25 de metri, după o pasă de la Bourceanu.

1-1: Vetokele egalează cu o lovitură de cap din apropierea porţii apărate de Tătăruşanu, după o centrare a lui Jacobsen.

Steaua a evoluat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Tănase după ce a primit al doilea cartonaş galben.

FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Gislason (Santin '73), Claudemir (Vetokele '65), Kristensen, Delaney - Jorgensen, Cornelius. Antrenor: Ariel Jacobs.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa (Prepeliţă '89), Rusescu (Filip '85), Tănase - Nikolici (Martinovici '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Tănase '32, '49, Chiricheş '51, Bourceanu '78, Latovlevici '81.

Cartonaş roşu: Tănase '49.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Turcia, formată din Hüseyin Göçek (central), Mustafa Eyisoy, Orkun Aktaş (asistenţi), Bülent Yıldırım, Mete Kalkavan (asistenţi suplimentari) şi Serkan Ok (rezervă).

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL Steaua termină la egalitate, scor 1-1, meciul cu FC Copenhaga şi obţine calificarea în 16-imi.

Minutul 87: Gol pentru FC Copenhaga. Vetokele reia în plasă cu capul o centrare de pe partea dreaptă.

Minutul 72: Gol pentru Steaua!!! Jucătorii lui Reghecampf recuperează balonul în careul danezilor, iar Raul Rusescu îl învinge pe portar cu un şut de la aproximativ 25 de metri la colţul scurt.

Minutul 71: Ocazie pentru FC Copenhaga. Tătăruşanu îţi salvează echipa, având o intervenţie la un şut al lui Cornelius.

Minutul 67: Ocazie pentru FC Copenhaga. Corner de pe partea stângă, Tătăruşanu iese aiurea, reluare cu capul a danezilor, dar Sigurdsson trimite peste poartă.

Minutul 55: Contaatac al Stelei, Adi Popa primeşte liber în dreapta, centrează pentru Nikolici, dar portarul gazdelor reţine.

Minutul 49: Steaua va juca o repriză întreagă în zece oameni, după ce Tănase primeşte al doilea galben pentru simulare şi este eliminat.

Minutul 46: A început repriza a doua.

Minutul 45: PAUZĂ

Minutul 42: Corner de pe partea stângă pentru Steaua, mingea ajunge la Latovlevici, aflat la aproximativ 20 de metri, însă şutul lui trece puţin pe lângă poartă.

Minutul 40: Un nou atac al echipei daneze, însă şutul lui Claudemir trece pe lângă poartă.

Minutul 39: FC Copenhaga s-a apropiat mai mult de poarta lui Tătăruşanu, dar fără finalizare.

Minutul 31: Steliştii ajung din nou în careul danezilor, însă Nikolici, aflat la cinci metri de poartă, nu a ajuns la minge.

Minutul 27: Adi Popa a avut o cursă de aproximativ 40 de metri pe partea dreaptă, a reuşit să centreze, dar şutul lui Tănase s-a lovit de un adversar.

Minutul 25: Rusescu încearcă să-l surprindă pe portarul echipei daneze cu un şut de la aproximativ 30 de metri, care trece însă peste poartă.

Minutul 13: Nikolici scoate un fault la 30 de metri, însă Latovlevici trage în zid.

Minutul 8: Bourceanu centrează, Nikolic reia cu capul în blocaj. Chipciu încearcă un şut de la 25 de metri, dar trage într-un adversar.

Minutul 6: Ambele echipe luptă pentru minge, însă nicio poartă nu a fost pusă în pericol.

Minutul 1: A început prima repriză.

Echipele de start:

FC Copenhaga: Christensen - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson - Gislason, Claudemir, Kristensen, Delaney - Jorgensen, Cornelius. Antrenor: Ariel Jacobs.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Chipciu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Rusescu, Tănase - Nikolici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

În etapa a V-a, Steaua a fost învinsă,  pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (4-0), de formaţia germană VfB Stuttgart.

Steaua se califică în 16-imile Ligii Europa dacă obţine cel puţin un punct la Copenhaga sau dacă pierde la un gol diferenţă, cu excepţia scorului de 0-1.

Clasamentul grupei E este următorul: 1. Steaua Bucureşti - 10 puncte, 2. VfB Stuttgart - 8 puncte, 3. FC Copenhaga - 7 puncte, 4. Molde FK - 3 puncte.

Tot joi, în grupa E, are loc meciul VfB Stuttgart - Molde FK.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici