Steaua a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în Liga I

Formaţia Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul disputat, duminică seară, în deplasare, în compania echipei Gaz Metan Mediaş, în etapa a IV-a a Ligii I.

719 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în Liga I

Steaua a remizat cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în Liga I

Pentru Gaz Metan a marcat Astafei '36, iar pentru Steaua a înscris Rusescu '79.

Gaz Metan Mediaş a deschis scorul în minutul 36, prin Victoraş Astafei, care a înscris cu capul după o centrare de pe dreapta de la Todea.

Steaua a egalat în minutul 79 prin Raul Rusescu, care a reluat cu capul o centrare a lui Chipciu.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - Frăsinescu, Akaki, Markovic, Vukadinovic (Ciucă '90+2) - Tahar, Todea - Astafei, Fl. Dan (Breveeld '88), C. Petre - Bud (Roman '38). Antrenor: Cristian Pustai

Steaua: Stanca - Georgievski, Gardoş, Chiricheş, Pîrvulescu (Latovlevici '46) - Chipciu, Bourceanu, Filip (T. Bălan '57), Tănase - Rocha (Nikolici '64), Rusescu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Akaki '69, Roman '79, Astafei '90+1 / Tănase '56, Nikolic '90+3

Meciul a fost arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Aurel Oniţa şi Sebastian Stoianof.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici