Steaua a remizat în derbiul cu CFR Cluj, scor 2-2 - GALERIE FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, duminică seară, pe teren propriu, în compania deţinătoarei Cupei României, CFR Cluj, în derbiul etapei a doua a Ligii I.

154 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat în derbiul cu CFR Cluj, scor 2-2 - GALERIE FOTO

Steaua a remizat în derbiul cu CFR Cluj, scor 2-2 (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

GALERIE FOTO

Steaua a remizat în derbiul cu CFR Cluj, scor 2-2

Golurile au fost marcate de Romeo Surdu '42 şi Pantelis Kapetanos '68, pentru Steaua, respectiv Yssouf Kone '3 şi Dario Flores '53, pentru CFR Cluj.

0-1: Yssouf Kone a scăpat de marcajul lui Ghionea, a pătruns în careu şi a deschis scorul cu un şut pe jos, la colţul lung al porţii lui Tătăruşanu.

1-1: Bogdan Stancu i-a pasat lui Surdu, printre picioarele lui Alcantara, şi atacantul Stelei a şutat de la marginea careului de 16 metri, în colţul din stânga al porţii lui Nuno Claro.

1-2: Dario Flores a readus-o pe CFR în avantaj, cu o lovitură de cap, de la aproximativ 7 metri, în stânga lui Tătăruşanu, în urma unei lovituri de colţ executată de Bogdan Mara.

După reuşita mijlocaşului echipei CFR Cluj, suporterii Stelei de la cele două peluze au scandat "Becali pleacă din Ghencea".

2-2: Onicaş a centrat de pe partea dreaptă, Surdu a reluat cu capul din colţul careului de şase metri, Nuno Claro a respins în lateral, de unde Kapetanos, intrat în urmă cu trei minute, a reluat, din cădere, sub transversală.

În minutul 90+1, jucătorii Stelei au solicitat lovitură de pedeapsă, la o fază în care Kapetanos a fost dărâmat, dar Alexandru Deaconu lăsat jocul să continue.

Steaua: 12. Tătăruşanu - 4. Golanski, 17. Baciu, 24. Ghionea, 18. P. Marin - 7. Szekely (21. Ochiroşii '69), 25. Onicaş, 19. A. Ionescu, 16. Nicoliţă - 28. B. Stancu (9. Kapetanos '65), 11. Surdu. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 6. Mureşan, 15. Alcantara, 4. Panin - 25. Leao, 16. D. Flores - 23. Mara (77. Deaca '56), 8. Peralta (9. Traore '80), 7. Dubarbier - 17. Y. Kone (30. E. Dică '90+2). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Surdu '84 / D. Flores '59, Dubarbier '81, Nuno Claro '84, Y. Kone '90+3.

Arbitri: Alexandru Deaconu (central) - Aurel Oniţă, Sebastian Gheorghe (asistenţi) - Dragos Istrate (rezervă).

Observatori: Viorel Ilinca, Sorin Satmari, Dan Lăzărescu.

Supervizor: Mircea Sandu.

Înainte de începerea partidei, Cristian Tănase a fost prezentat ca noua achiziţie a Stelei, acesta salutând spectatorii prezenţi în tribune.

Suporterii echipei Steaua au afişat un baner cu mesajul "Mulţumim Dorin Goian" şi au scandat numele fundaşului al grupării "roş-albastre", care s-a transferat la formaţia italiană US Palermo.

De asemenea, fanii de la cele două peluze au fost afişat câte un baner cu mesajul: "Casetă mereu cu noi", "A murit un camarad adevărat", iar cei de la Peluza Sud au aprins mai multe lumânări în memoria unui fost suporter al echipei Steaua, care a decedat.

Eugen Trică a fost înjurat de fanii Stelei în momentul în care traversa suprafaţa de joc, şi au aruncat cu diverse obiecte în direcţia acestuia, în timp ce fotbalistul echipei CFR incita publicul.

La partidă au asistat aproximativ 18.000 de spectatori, printre care antrenorul campioanei României, Dan Petrescu, managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, precum şi fostul tehnician al echipei Steaua, Marius Lăcătuş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici