Steaua are doar doi atacanţi apţi pentru meciul cu Farul

Antrenorul echipei Steaua, Gheorghe Hagi, are la dispoziţie doar doi atacanţi, Nicolae Dică şi Dorel Zaharia, pentru meciul cu Farul, programat vineri, în etapa a doua a Ligii I, care se va desfăşura la Constanţa.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua are doar doi atacanţi apţi pentru meciul cu Farul

Steaua are doar doi atacanţi apţi pentru meciul cu Farul

Din lotul Stelei mai fac parte Victoraş Iacob, Valentin Badea, dar care sunt în continuare accidentaţi, iar Adrian Neaga a devenit indisponibil în urma cartonaşului roşu primit în partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ din etapa precedentă.

Portarul echipei Farul Constanţa, George Curcă, speră într-o mobilizare a coechipierilor săi. "Va fi un meci foarte dificil pentru noi. Venim după un eşec în timp ce Steaua vine după o victorie importantă în cupele europene. Nouă ne lipsesc doi jucători importanţi însă sper ca printr-o mobilizare bună să depăşim şi acest lucru şi să le facem o bucurie suporterilor. Vom juca şi pentru ei şi le vom dedica victoria dacă vom reuşi să o obţinem“, a declarat George Curcă.

Farul Constanţa - Steaua Bucureşti - vineri, ora 20.30 (Kanal D)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici