Steaua are termen până la 25 iunie să confirme plata datoriilor către Adrian Cristea

Campioana României, Steaua, are termen până la 25 iunie să confirme achitarea datoriilor către fostul său jucător Adrian Cristea, după ce gruparea bucureşteană nu s-a conformat hotărârii din 10 aprilie a Comisiei de Recurs, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină.

83 afișări
Imaginea articolului Steaua are termen până la 25 iunie să confirme plata datoriilor către Adrian Cristea

Adrian Cristea (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Astfel, Steaua are termen până la 25 iunie să aducă actele doveditoare prin care confirmă plata către Adrian Cristea. Oficialii stelişti au prezentat comisiei trei ordine de plată, însă membrii au solicitat confirmare şi din partea băncii, informează lpf.ro.

Comisia de Disciplină a mai decis sancţionarea ASC Corona cu 7.000 de lei deoarece nu a pus în executare decizia CNSL în cazul jucătorului Florin Ilie. În acest caz, membrii comisiei au acordat un termen de cinci zile grupării ardelene pentru plata restanţelor financiare către Ilie.

Plângerile clubului Oţelul Galaţi împotriva jucătorilor Ioan Filip, Sergiu Costin, Liviu Băjenaru, Ciprian Milea şi Gabriel Giurgiu au fost respinse, deoarece gruparea moldavă nu a achitat taxele aferente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici