Steaua Bucureşti a remizat cu echipa Concordia Chiajna, scor 2-2, şi rămâne pe locul doi în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a ratat şansa să revină pe primul loc în clasament.

438 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a remizat cu echipa Concordia Chiajna, scor 2-2, şi rămâne pe locul doi în Liga I

Steaua Bucureşti a remizat cu echipa Concordia Chiajna, scor 2-2, şi rămâne pe locul doi în Liga I (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Stanciu '29 din penalti şi Iancu '73, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Boldrin, în minutele 54 şi 63, primul din penalti.

1-0: Stanciu a transformat penaltiul acordat de Sebastian Colţescu pentru un fault în careu comis de Dragarski asupra lui Chipciu.

1-1: Boldrin a transformat penaltiul dictat pentru un fault în careu al lui Guilherme asupra lui Florea. Iniţial lovitura de pedeapsă a fost executată de Florea care a ratat, dar Colţescu a dictat repetarea penaltiului deoarece nu fluierase.

1-2: Boldrin a înscris cu o execuţie superbă din lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta.

2-2: Tănase i-a pasat lui Iancu şi acest a înscris cu un şut plasat de la 16 metri.

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Râpă, Varela, Toşca, Guilherme (Rusescu '85) - Prepeliţă, Breeveld (Iancu '58) - Ad. Popa (Ţucudean '65), Stanciu, Tănase - Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Concordia Chiajna: Matache - Vagner (Al. Stan '46), Bagarici, Dragarski, Muşat - Maftei - Serediuc, Boldrin (Fl. Ilie 90), Ad. Cristea, Florea (Purece '79) - Pena. Antrenor: Marius Baciu.

Cartonaşe galbene: Toşca '62, Rusescu '88 / Serediuc '37, Florea '54, Bagarici '59, Al. Stan '71, Matache '88.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Marius Nicoară, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Horaţiu Feşnic, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) - Gabriel Stroe (rezervă).

Observatori: Marian Salomir, Iulius Nemţeanu.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 4.500 de spectatori, dintre care 100 de fani ai Concordiei.

Fanii Stelei au afişat un banner pe care era scris: "Legendele Steaua '86 / Umbrite de interesele voastre".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici