Steaua Bucureşti - FK Baku, scor 0-2, într-un meci amical

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), de formaţia azeră FK Baku, în ultimul meci amical al primului stagiu de pregătire din Spania.

169 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - FK Baku, scor 0-2, într-un meci amical

Steaua Bucureşti - FK Baku, scor 0-2, într-un meci amical (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golurile azerilor au fost marcate de Solici '17 şi Alaskadov '48.

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de echipă: Niţă - Georgievski (Râpă '46), Szukala (Varela '55), Gardoş (G. Matei '63), Latovlevici (Pîrvulescu '55) - Bourceanun (Răduţ '55), Tănase (Prepeliţă '30, Neagu '63) - Ad. Popa (Grădinaru '63), Stanciu (Iancu '32, Vâlceanu '67), Chipciu (Keşeru '37) - Piovaccari (Târnovan '55).

Atacantul Marius Pena a jucat până în minutul 23 la FK Baku, el fiind înlocuit din cauza unei accidentări.

În cantonamentul din Spania, Steaua a mai înregistrat următoarele rezultate: 1-5 cu FC Nurnberg, 0-0 cu Werder Bremen, 0-1 cu FC Lucerna şi 1-1 cu Union Berlin.

Steliştii se vor întoarce, joi, în România, urmând ca cel de-al doilea stagiu de pregătire să se desfăşoare tot în Spania, în perioada 26 ianuarie - 6 februarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici