Steaua Bucureşti - IF Elfsborg, scor 0-0, într-un meci amical

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formaţia suedeză IF Elfsborg, în ultimul meci amical din cadrul celui de-al doilea stagiu de pregătire din Spania.

159 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - IF Elfsborg, scor 0-0, într-un meci amical

Steaua Bucureşti - IF Elfsborg, scor 0-0, într-un meci amical (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de echipă: Tătăruşanu - Râpă, Varela, Gardoş, Latovlevici - Pintilii - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Tănase - Piovaccari. Au mai jucat Răduţ, Kapetanis, G. Matei, Keşeru, Neagu şi Grădinaru.

Steaua a înregistrat următoarele rezultate în partidele amicale disputate în cele două cantonamente din Spania: 1-5 cu FC Nurnberg, 0-0, cu Werder Bremen, 1-1 cu Union Berlin, 0-1 cu FC Lucerna, 0-2 cu FK Baku, 0-0 cu Dinamo Kiev, 0-0 cu IFK Goteborg, 1-2, cu Lokomotiv Plovdiv, 3-1 cu Korona Kielce şi 0-0 cu IF Elfsborg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici