Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României la rugby

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României la rugby, după ce a învins, miercuri, la Petroşani, cu scorul de 18-13 (5-6), formaţia CSM U Baia Mare, în semifinalele competiţiei.

14 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României la rugby

Steaua Bucureşti s-a calificat în finala Cupei României la rugby (Imagine: Mediafax Foto)

Punctele învingătorilor au fost reuşite de Fercu - eseu, Dan Vlad - eseu şi Vlaicu - două lovituri de penalitate şi o transformare, în timp ce băimărenii au beneficiat de un eseu de penaliate şi au mai punctat prin Pop - 2 lovituri de penalitate şi o transformare.

În cealaltă semifinală, care va avea loc astăzi, de la ora 16.30, la Braşov, se vor întâlni echipele RCM Timişoara şi Dinamo Gaz Sud.

Finala Cupei României la rugby se va disputa la 10 mai, de la ora 15.00, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici