Steaua Bucureşti - Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1

Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, meciul de pe teren propriu cu Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1 de fotbal.

597 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1

Steaua Bucureşti - Viitorul Constanţa, scor 2-0, în etapa a 15-a din Liga 1

Au marcat: Boldrin 17' - penalty, Momcilovic 22'/-.

În urma acestui rezultat, Steaua acumulează 33 de puncte şi se menţine pe primul loc în clasament, în timp ce Viitorul ocupă locul 4, cu 26 de puncte.

Steaua: Niţă - O. Popescu, Tamaş, Moke, Momcilovic - Achim (Aganovic 50'/Toşca 75'), Muniru (Bourceanu 50'), Enache, Boldrin, De Amorim - Popa. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Viitorul: Rîmniceanu - Hodorogea, Ţîru, Brandan (C. Ganea 34'), Boli - R. Marin, Nedelcu, Purece - Chiţu, G. Iancu (A. Stoica 46'/Cicâldău 71'), F. Coman. Antrenor: Gheorghe Hagi.

1-0: Un-doi între De Amorim şi Popa, cel din urmă cade în careu după duelul cu Brandan, iar arbitrul acordă penalty. Boldrin şutează şi înscrie în dreapta lui Rîmniceanu, care se aruncă în partea opusă.

2-0: Boldrin îi aşază mingea lui Tamaş, la o lovitură liberă de la 30 de metri, iar fundaşul îi pasează pe culoar lui Popa, care centrează în faţa porţii şi, după ce este deviată de Hodorogea, mingea ajunge la Momcilovic, care înscrie din apropiere, la colţul scurt.

Cartonaşe galbene: Tamaş 43', Bourceanu 90'+3'/Ţîru 22', Coman 56'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: George Cătălin Găman (Craiova), Ovidiu Artene (Vaslui), Istvan Miclos Nagy (Cluj-Napoca); rezervă: Iulian Dima (Bucureşti).

Observatori: Marian Dorobanţu (CCA/Buzău), Ion Craiu (LPF/Bucureşti).

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici