Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Echipa Steaua Bucureşti a coborât 20 de poziţii şi ocupă locul 126, cu 115,5 puncte, în clasamentul pe luna decembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.

22 afișări
Imaginea articolului Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS

Steaua, echipa din România cel mai bine clasată în topul IFFHS (Imagine: Bogdan Dinca/Mediafax Foto)

Următoarea echipă din România din topul IFFHS este Dinamo Bucureşti, care a coborât 31 de poziţii şi se află locul 140, cu 109,5 puncte.

În schimb, formaţia CFR Cluj a urcat 18 locuri, de pe 160 pe 142, cu 108,5 puncte, la egalitate cu belgienii de la Standard Liege.

Formaţia FC Timişoara a coborât 35 de locuri şi se află pe poziţia 187, cu 93,5 puncte, la egalitate cu echipa americană Columbus Crew.

Echipa FC Vaslui se menţine pe locul 232, cu 83 puncte, la egalitate cu Flora Tallínn (Estonia), IF Elfsborg Borås (Suedia) şi FC Dnyapro Mahilyou (Belarus).

Astra Ploieşti a urcat de pe locul 326, pe 307, cu 71,5 puncte, la egalitate cu KS Ruch Chorzów (Polonia).

Formaţia Oţelul Galaţi a căzut de pe 286 pe 311, cu 70,5 puncte, la egalitate cu FC Baník Ostrava (Cehia) şi Unio San Felipe (Chile).

Echipa Unirea Urziceni a ajuns de pe 293 pe 314, cu 70 de puncte, la egalitate cu Genoa (Italia), Arsenal Kiev (Ucraina), Deportivo La Coruna (Spania), FC Toulouse (Franţa), Nancy (Franţa), Spartak Zlatibor Subotica (Serbia), Bologna (Italia), OGC Nice (Franţa) şi Etoile FC (Singapore).

Rapid Bucureşti ocupă locul 332 (321 în noiembrie), cu 68 de puncte, la egalitate cu FC Lausanne (Elveţia) şi Maccabi Haifa (Israel).

Formaţia Gloria Bistriţa se află pe poziţia 337, urcare de două locuri, cu 67 de puncte, la egalitate cu Cliftonville FC Belfast (Irlanda de Nord), Chabab R Belouizdad (Algeria) şi Antalyaspor (Turcia).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici