Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputată împotriva echipei FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

92 afișări
Imaginea articolului Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I (Imagine: Mediafax Foto)

Golul echipei din Bulevardul Ghencea a fost marcat de Bogdan Stancu '27. Pentru echipa oaspete a punctat Wesley, în minutul '7.

În minutul 7, FC Vaslui a înscris prin atacantul Wesley cu un şut din interiorul careului, după o centrare a lui Milisavijevici.

Steaua a reuşit egalarea în minutul 27, printr-un şut din voleu a lui Bogdan Stancu în urma unei centrări a lui Ogăraru.

Echipa "roş-albastră" a rămas în inferioritate numerică în minutul 85, după ce mijlocaşul columbian Toja a primit roşu, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Steaua: 1. Zapata - 2. Ogăraru, 17. Baciu, 24. Ghionea, 4. Golanski - 8. Ov. Petre - 16. Nicoliţă (30. Thiago '87), 14. Toja, 28. Stancu, 10. Dayro Moreno (9. Semedo '70) - 35. Kapetanos (11. Liţu '80). Antrenor: Marius Lăcătuş

FC Vaslui: 1. Kuciak - 15. Buhuş, 28. Cânu, 26. Farkaş, 27. Hugo Luz - 4. Genchev , 23. Pavlovici - 10. Milisavijevici, 80. Wesley (16. Zubar '90), 11 A. Gheorghiu ( 20. Ljubinkovici '67) - 9. Burdujan (19 Temwanjera '46). Antrenor: Viorel Moldovan

Cartonaşe galbene: Kapetanos '18, Toja '56, '85, Ogăraru '88 / Pavlovici '43, Temwanjera '47, Cânu '75

Cartonaş roşu: Toja '85

Partida a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan (centru), Aurel Oniţa şi Ionel Popa (asistenţi), Robert Dumitru (rezervă), în timp ce observatori au fost delegaţi Alexandru Valentin şi Aron Huzu.

La partida de pe stadionul Steaua au asistat aproximativ 15. 000 de spectatori, între care s-au aflat şi 100 de fani ai oaspeţilor.

La meci au fost prezenţi Victor Becali, Victor Piţurcă, Adrian Porumboiu, Viorel Păunescu, Ilie Năstase, Răzvan Lucescu şi Dumitru Dragomir.

Înainte de începerea meciului, intrarea spectatorilor în stadion a fost îngreunată de blocarea sistemului de acces în arenă.

Pe parcursul meciului fanii stelişti au afişat mai multe bannere cu mesajele: "Nu-mi pare rău că am pierdut atâţea ani în peluză cu ai mei, îmi pare bine că nu mi-am vândut sufletul pe bani tăi", "Cu valize şi dosare penale, ne-ai pătat istoria impunătoare", " Un cioban ce se crede dictator, un argat cu iz de trădător".

Galeria a scandat pe parcursul meciului trivialităţi atât la adresa finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, cât şi la adresa preşedintelui Valeriu Argăseală. Fanii i-au cerut lui Becali să vândă clubul şi să plece de la gruparea din Bulevardul Ghencea.

De asemenea, galeria stelistă a afişat un banner cu mesajul "Pieri din Ghencea satană" şi un desen care înfăţişa chipul diavolului. Fanii au aprins torţe care ieşeau prin desenul respectiv, iar apoi le-au aruncat în apropiere de gazon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici