Steaua se desparte de 6 jucători! Vezi numele de pe listă şi motivele pentru care pleacă!

După 18 etape disputate din Liga 1, Steaua ocupă locul 7, la 10 puncte de liderul Oţelul Galaţi. Chiar dacă la un moment dat era ameninţat cu demiterea, ultimele rezultate se pare că l-au salvat pe Marius Lăcătuş. Patronul Gigi Becali a declarat, după victoria la scor de neprezentare cu "U" Cluj că "Fiara" nu are postul ameninţat.

26 afișări
Imaginea articolului Steaua se desparte de 6 jucători! Vezi numele de pe listă şi motivele pentru care pleacă!

Steaua se desparte de 6 jucători! Vezi numele de pe listă şi motivele pentru care pleacă! (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Dacă la nivelul băncii tehnice există o oarecare stabilitate oferită de ultimele rezultate, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia jucătorilor. Dacă la capitolul achiziţii pe lista Stelei se află Găman, Mihai Costea, Wesley, Pintilii, Matei şi Neagu, "lista neagră" este la fel de numeroasă. Becali a anunţat în repetate rânduri că 6 fotbalişti se vor despărţi de gruparea din Ghencea în pauza competiţională.

Citeşte mai multe despre cei şase jucători de care se desparte Steaua pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici