Steaua şi Dinamo vor avea adversari din Bulgaria şi Cipru în Challenge Cup

Echipele de volei masculin Steaua Bucureşti şi Dinamo Bucureşti vor întâlni formaţii din Bulgaria, respectiv Cipru, în primul tur al Challenge Cup, ediţia 2008/2009, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi ce a avut loc, sâmbătă, la Luxembourg.

10 afișări

Dinamo, ocupanta locului 3 în Divizia A1 la finalul stagiunii 2007/2008, va juca împotriva ciprioţilor de la Nea Salamina, urmând să dispute primul meci pe teren propriu, la 11/12 octombrie, iar returul în deplasare, la 18/19 octombrie. Dacă se va califica în turul al doilea, Dinamo va întâlni echipa EA Patras, din Grecia.

Steaua, locul 4 în Divizia A1 la volei masculin, va avea ca adversară în primul tur al Challenge Cup echipa bulgară Marek Union Ivkoni Dupniţa. Meciul tur se va disputa în Bulgaria, iar returul va avea loc la Bucureşti. În cazul calificării în runda următoare, Steaua ar urma să joace împotriva câştigătoarei dublei manşe dintre Pafiakos Pafos (Cipru) şi Impexagro Sport Cherkasy (Ucraina).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici