Steaua şi Dinamo vor primi fiecare 30 la sută din biletele la finala Cupei României

Cluburile Steaua şi Dinamo vor primi fiecare 30 la sută din totalul biletelor la finala Cupei României, programată a se desfăşura la 25 mai, la Braşov, cele două grupări urmând să le distribuie fanilor prin propriile lor sisteme de vânzare, informează FRF.

195 afișări
Imaginea articolului Steaua şi Dinamo vor primi fiecare 30 la sută din biletele la finala Cupei României

Steaua şi Dinamo vor primi fiecare 30 la sută din biletele la finala Cupei României (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Toate biletele vor costa 35 de lei bucata.

Cluburile finaliste vor primi câte 30 la sută din totalul biletelor la 19 mai. Suporterii echipei Steaua vor achiziţiona bilete de culoare albastră, în sectoarele A-G, în timp ce fanii echipei Dinamo vor avea bilete de culoare roşie, în sectoarele J-N.

Clubul FC Braşov va primi 20 la sută din bilete, culoarea acestora fiind galbenă, iar FRF restul de 20 la sută.

Fanii vor putea achiziţiona tichete doar în baza Cărţii de Identitate, cluburile urmând să alcătuiască tabele cu datele de identificare (inclusiv CNP) ale tuturor suporterilor şi mijloacele de transport pe care aceştia le vor folosi în vederea deplasării la Braşov.

Porţile arenei se vor închide cu o oră înaintea fluierului de start al finalei Steaua-Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici