Steaua şi Gloria Bistriţa amână meciul din etapa a XI-a a Ligii I

Cluburile Steaua şi Gloria Bistriţa au decis să amâne, pentru data de 5 decembrie, meciul direct dintre cele două formaţii programat în etapa a XI-a a Ligii I, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, vicepreşedintele grupării ardelene, Ioan Horoba.

1 afișare
Imaginea articolului Steaua şi Gloria Bistriţa amână meciul din etapa a XI-a a Ligii I

Steaua şi Gloria Bistriţa amână meciul din etapa a XI-a a Ligii I

"Steaua a solicitat amânarea meciului, iar noi am fost de acord. Motivul? Au mulţi jucători la naţională, care revin la echipă joi, 18 octombrie, apoi pe 20 ar fi trebuit să joace cu noi, iar marţi, pe 23 octombrie, la Sevilla. Dacă noi am căzut de acord, LPF va aproba şi ea amânarea. Avantajos pentru noi nu e, pentru că avem trei săptămâni de inactivitate, dar nu vrem ca apoi Steaua să plângă că din cauza Gloriei nu a făcut punctele necesare accederii în primăvara europeană", a spus Horoba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici