Ştefan Stoica: Dacă mai ţinea campionatul, Ceahlăul avea şanse la Cupa UEFA

Antrenorul echipei Gloria Buzău, Ştefan Stoica, a ironizat ultimele victorii ale formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ şi speră ca formaţia pietreană să piardă partida cu Universitatea Craiova pentru ca gruparea sa să nu depindă de meciul din ultima rundă, cu Steaua, în deplasare.

17 afișări
Imaginea articolului Ştefan Stoica: Dacă mai ţinea campionatul, Ceahlăul avea şanse la Cupa UEFA

Ştefan Stoica: Dacă mai ţinea campionatul, Ceahlăul avea şanse la Cupa UEFA (Imagine: Mediafax Foto)

"Şansele noastre depind mai mult de Craiova, pentru că sunt sigur că Steaua nu-şi va permite să scape victoria, sperând într-o minune la Cluj. Am fost convins că Ceahlăul nu se va împiedica de Timişoara, dar cred că Universitatea Craiova le va stopa această revenire de formă din ultimele etape. Cred că dacă mai ţinea un pic campionatul, Ceahlăul avea şanse reale la Cupa UEFA. Dacă se va juca corect în ultima etapă, Gloria Buzău va rămâne în prima ligă", a spus Ştefan Stoica.

Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, a declarat, marţi, că nu se pune problema ca echipa din Bulevardul Ghencea să nu-şi apere corect şansele în meciul cu Gloria Buzău, chiar dacă acest lucru ar însemna retrogradarea formaţiei din Crâng. "În acest sezon tot timpul a fost criticată Steaua şi asaltată de speculaţii, la majoritatea meciurilor, iar titlul i s-a oferit astfel CFR-ului. Acum au apărut vorbe că Steaua ar da meciul Buzăului ca să scape de retrogradare, în cazul în care nu mai avem şanse la titlu. De ce nu se speculează şi că U Cluj i-ar da meciul lui CFR, spre exemplu? Păi dă Steaua vreodată meciuri? Nu se pune problema să dăm meciul Buzăului. Cum ar putea Steaua să se dea la o parte? E adevărat, poate să şi piardă, ca în orice meci, dar niciodată Steaua nu se va da la o parte. Miza noastră la acest meci este, ca de fiecare dată, să câştigăm. Că se pot întâmpla multe în fotbal, da, dar Steaua nu face lucruri din acestea. Sper să terminăm acest sezon cu o victorie în faţa propriilor suporteri", a spus Ilie.

Steaua - Gloria Buzău, miercuri, ora 17.00, Antena 1

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici