Stefanos Tsitsipas şi Paula Badosa, din nou împreună, după recenta despărţire

Starul grec Stefanos Tsitsipas şi senzaţia spaniolă Paula Badosa sunt din nou împreună, după ce în urmă cu câteva săptămâni s-au despărţit.

371 afișări
Imaginea articolului Stefanos Tsitsipas şi Paula Badosa, din nou împreună, după recenta despărţire

Stefanos Tsitsipas şi Paula Badosa, din nou împreună, după recenta despărţire

Tsitsipas, în vârstă de 25 de ani, a explicat că cei doi au luat o pauză pentru că se simţea copleşit în viaţa profesională şi personală, conform New York Post.

„Suntem împreună", a declarat recent Tsitsipas, potrivit Sports DNA. „Nici Paula nu a greşit cu nimic, nici eu nu am greşit cu nimic. A fost greu pentru noi să fim despărţiţi şi am trecut şi eu prin momente grele. Aş spune că nici eu nu m-am descurcat foarte bine, pentru că simţeam presiunea turneului, a muncii mele. Mi s-a părut greu să îmbin viaţa personală şi cea profesională şi am luat decizia de a lua o pauză".

„După două-trei săptămâni mi-am dat seama că este o persoană care m-a sprijinit foarte mult, iar când a încercat să-mi vorbească despre întâlnire am simţit cât de intensă este dragostea pe care o avem unul pentru celălalt. Mi-am dat seama că această relaţie pe care o am cu Paula este complet diferită de orice altă relaţie pe care am avut-o în trecut, simt că este persoana mea şi că ne înţelegem unul pe celălalt. Iar asta pune mai multă valoare în tot ceea ce fac şi o vreau alături de mine cât mai des. Aşa că da, ne-am reconectat şi suntem într-o formă bună".

Nu este clar când s-au împăcat Tsitsipas şi Badosa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
tsitsipas,
badosa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici