Stelea a revenit la antrenamentele echipei FC Braşov

Portarul echipei FC Braşov, Bogdan Stelea, a revenit la antrenamente, după o pauză de trei săptămâni, el putînd face parte din lot pentru meciurile cu Dinamo Bucureşti şi FC Timişoara.

122 afișări
Imaginea articolului Stelea a revenit la antrenamentele echipei FC Braşov

Stelea a revenit la antrenamentele echipei FC Braşov (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Am făcut primul antrenament şi pot spune că mă simt foarte bine", a declarat Stelea.

Portarul braşovean s-a accidentat la finalul partidei cu Farul Constanţa.

Pentru meciul cu Dinamo, din etapa a XXXIII-a a Ligii I, care se va disputa duminică, de la ora 20.30, antrenorul Răzvan Lucescu nu va conta pe serviciile lui Mugurel Buga şi Ionuţ Voicu, accidentaţi, respectiv Cristi Oros, care este suspendat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici