Stelea: Este meritul echipei că nu a primit gol de 626 de minute

Portarul formaţiei FC Braşov, Bogdan Stelea, a declarat, marţi, că este meritul echipei şi al stafului tehnic faptul că nu a primit gol de 626 de minute, de la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a IV-a a Ligii I.

15 afișări
Imaginea articolului Stelea: Este meritul echipei că nu a primit gol de 626 de minute

Stelea: Este meritul echipei că nu a primit gol de 626 de minute (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu este doar meritul meu. Eu fac parte dintr-o echipă organizată, de aceea vă spun că este meritul întregului colectiv începând de la masori, jucători şi până la antrenor. Am o anumită experienţă care mă ajută în momentele decisive ale jocului. Important este că echipele pe care le întâlnim au puţine ocazii la poarta noastră. Şi anul trecut când jucam la Unirea Urziceni am avut o serie de meciuri fără gol primit", a spus Bogdan Stelea pentru site-ul oficial al clubului.

După remiza din meciul cu FC Vaslui, scor 0-0, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, antrenorul Răzvan Lucescu le-a acordat jucătorilor două zile libere. Astfel, primul antrenament din această săptamână va avea loc joi. FC Braşov ar putea disputa vineri, la Breaza, un meci amical cu CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici