Stelea: Nu mă bat cu nimeni să fiu titular

Portarul echipei FC Braşov, Bogdan Stelea, este decis să demonstreze că şi la 41 de ani poate juca la un nivel înalt şi spune că are locul său în lotul braşovenilor, chiar şi după venirea lui Dani Coman.

19 afișări
Imaginea articolului Stelea: Nu mă bat cu nimeni să fiu titular

Stelea: Nu mă bat cu nimeni să fiu titular (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Încă imi face plăcere să intru pe teren şi să mă pregătesc, iar acest lucru mă motivează. Dacă în vară mă voi simţi bine, mi-aş dori să mai joc un an. În România, există această idee preconcepută, că după o anumită vârstă eşti terminat şi că nu mai poţi juca. Pe mine acest lucru mă motivează. Vreau să demostrez că la 41 de ani încă se mai poate juca fotbal şi încerc să fiu un exemplu pentru alţi jucători", a declarat portarul braşovean.

O viaţă de sportiv ordonată, secretul longevităţii ca portar

"Nu am un secret anume. Trebuie sa ai o viaţă sportivă, să ai grijă de tine, să te odihneşti, să fii atent la ce mănânci şi la ce bei. Mie îmi este destul de uşor în momentul de faţă să fac asta, pot spune că este un mod de viaţă. Sper să nu mi se întâmple absolut nimic, pentru că orice accidentare mai serioasă contează. Apoi, totul depinde de conducerea clubului şi de antrenor", susţine Stelea.

Bogdan Stelea: Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe au încredere în mine

"Ştiu că atât Razvan cât şi Dinu Gheorghe au mare încredere în mine. Dacă o să consider că nu o să mai fiu în stare să joc la un nivel bun şi nu mai pot ajuta grupul, e clar că o să mă opresc. Rămâne de văzut. Eu nu mă bat cu nimeni pentru un loc de titular. Am demonstrat ce pot să fac. Am locul meu în cadrul grupului, iar cel care hotărăşte dacă locul meu este în primul «11», pe banca de rezerve, sau în tribune este Răzvan Lucescu. Pentru mine acest lucru este de ajuns", a declarat Stelea, pentru site-ul oficial al clubului FC Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici