Stephen Jackson, amendat de NBA pentru un mesaj de ameninţare la adresa altui baschetbalist

NBA l-a amendat, duminică, pe baschetbalistul echipei San Antonio Spurs, Stephen Jackson, cu 25.000 de dolari, pentru un mesaj de ameninţare la adresa unui jucător de la Oklahoma City, Serge Ibaka, postat pe Twitter.

145 afișări
Imaginea articolului Stephen Jackson, amendat de NBA pentru un mesaj de ameninţare la adresa altui baschetbalist

Stephen Jackson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ibaka a avut, vineri, la un meci cu LA Lakers, o altercaţie cu baschetbalistul echipei din Los Angeles, Metta World Peace, un prieten al lui Jackson.

"Data viitoare când îl voi vedea îi voi trage una. Este o promisiune. Face prea mult", a fost mesajul lui Stephen Jackson.

El şi-a cerut scuze ulterior, tot pe Twitter. "A fost o reacţie deplasată şi puerilă", a precizat baschetbalistul.

Jackson şi World Peace (Ron Artest până în septembrie 2011, când şi-a schimbat numele) au fost protagoniştii unei bătăi generale în noiembrie 2004, la Detroit, în timpul unui meci din NBA între echipele Detroit şi Indiana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici