Stoichiţă s-a gândit la demisie după meciul cu Ceahlăul

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă, la finalul meciului cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-3, din etapa a XVIII-a a Ligii I, că s-a gândit să-şi prezinte demisia, dar că jucătorii l-au făcut să se răzgândească.

16 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă s-a gândit la demisie după meciul cu Ceahlăul

Stoichiţă s-a gândit la demisie după meciul cu Ceahlăul (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Vă spun un secret. M-am gândit să-mi dau demisia, însă jucătorii m-au întors din drum. O să discut şi cu şefii clubului zilele următoare", a declarat Mihai Stoichiţă, după meci, la GSP TV.

Întrebat în conferinţa de presă de după meci dacă a dorit să-şi dea demisia, Stoichiţă şi-a nuanţat declaraţia, spunând: "Nu, nu m-am gândit să renunţ. Am şi eu gânduri uneori, eşti nervos, mai gândeşti şi atlfel".

Referitor la această situaţia, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, la Sport.ro, că nu ar fi acceptat o eventuală demisie a lui Stoichiţă. "Nu aş fi acceptat demisia, el este un om cu care mie îmi place să lucrez. Vom merge până la capăt cu el", a spus Becali.

Karamyenii nu au jucat, pentru că nu au avut timp să se integreze

"Karamyenii nu au jucat, pentru că nu au avut timp să se integreze în cele zece zile. Tănase a avut unele probleme, dar a jucat, pe Bogdan Stancu nu l-am putut trece nici pe foaia de joc. Ştiam că va fi un meci greu, eu i-am avertizat pe jucători, sunt unele lucruri pe care le simt. Cred că starea de nervozitate a dereglat totul, eu le-am spus la pauză să fie calmi şi răbdători. Nu este cel mai dureros rezultat din cariera mea, Ceahlăul şi-a dat viaţa pe teren, a beneficiat şi de ratările noastre, a fost şi şansa de partea lor", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul Stelei a adăugat că portarul Zapata şi-a cerut scuze după meci pentru prestaţia sa: "Zapata şi-a cerut scuze, dar i-am spus că nu este nevoie, pentru că de atâtea ori ne-a scos. Nu este o tragedie. Au fost câteva greşeli în apărare, dar nu foarte grave. Am avut multe ocazii în prima repriză, în a doua repriză am dominat primele zece minute şi cred că a fost o fază susceptibilă de penalti la Szekely, dar trebuie să o revăd".

Întrebat dacă la Steaua va mai veni jucătorul Gora Tall, de la formaţia cipriotă APOP Kinyras Peyias, Stoichiţă a răspuns: "Dacă mai vine atât de mediatizatul fundaş, va fi binevenit, dacă nu, ne descurcăm şi aşa. Trebuie să se omogenizeze şi această linie de fund".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici