Stoichiţă: Steaua nu a murit

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, miercuri, că el şi jucătorii săi vor încerca "să spele ruşinea" provocată de înfrângerea grupării "roş-albastre" în meciul cu Rapid, scor 1-5, şi vor lupta pentru onoarea clubului din Bulevardul Ghencea.

13 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Steaua nu a murit

Stoichiţă: Steaua nu a murit (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Steaua nu a murit. Poate multă lume vrea să audă că Steaua a murit, dar Steaua nu a murit. Mergem în continuare. Trebuie să reînviem acum, suntem creştini, şi cu asta basta. Au mai fost echipe mari care au pierdut meciuri la scoruri umilitoare şi nu au dispărut din harta fotbalistică a lumii. Nici Steaua nu va dispărea. Se va bate în continuare pentru onoarea ei şi pentru spălarea acestei ruşini care a fost", a spus Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă nu concepe decât o victorie în partida cu FC Timişoara, duminică, în etapa a XXIX-a a Ligii I. "Meciul cu Timişoara este un meci normal. Un meci pe care trebuie să-l câştigăm şi să ne vedem de treaba noastră. E singura noastră opţiune", a precizat el.

Tehnicianul stelist este convins că jucătorii rapidişti au fost într-o zi de graţie la meciul disputat cu Steaua. "S-a întâmplat să întâlnim un Rapid în zi de graţie. Îi felicit pe jucătorii rapidişti, au avut o prestaţie pe care probabil nu au mai avut-o de mult, iar noi am fost într-o zi nu foarte reuşită. Astea au fost cele două lucruri care au conclucrat la acest rezultat", a mai spus Stoichiţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici