Suedezul Robin Soderling, primul finalist de la Roland Garros

Tenismanul suedez Robin Soderling, favoritul numărul 5 al competiţiei, s-a calificat în finala turneului de la Roland Garros, după ce l-a învins, vineri, în semifinale, pe cehul Tomas Berdych, cap de serie numărul 15, informează site-ul oficial al turneului.

17 afișări
Imaginea articolului Suedezul Robin Soderling, primul finalist de la Roland Garros

Suedezul Robin Soderling, primul finalist de la Roland Garros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Soderling (numărul 7 ATP), care în sferturi l-a eliminat pe numărul unu mondial, elveţianul Roger Federer, a dispus de jucătorul ceh în cinci seturi, scor 6-3, 3-6, 5-7, 6-3, 6-3, într-un meci care a durat două ore şi 45 de minute.

Tenismanul suedez îl va întâlni în finală pe câştigătorul partidei dintre spaniolul Rafael Nadal, cap de serie numărul 2, şi austriacul Jurgen Melzer, favoritul numărul 22 al competiţiei.

Robin Soderling a jucat şi finala de anul trecut a turneului de la Roland Garros, când a fost învins de Roger Federer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici