Şumudică afirmă că a fost demis, dar conducerea Astrei susţine că antrenorul a plecat singur

Tehnicianul echipei Astra Ploieşti, Marius Şumudică, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că a fost demis din funcţie, în timp ce preşedintele Comitetului Director al clubului, Petre Buduru, susţine că antrenorul este cel care a demisionat.

144 afișări
Imaginea articolului Şumudică afirmă că a fost demis, dar conducerea Astrei susţine că antrenorul a plecat singur

Marius Şumudică (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am fost demis din funcţie, de astăzi nu mai sunt antrenorul Astrei. Nu ştiu motivul pentru care conducerea a ales să se despartă de mine. Dar asta este, merg mai departe, nu am ce să fac", a spus Şumudică, precizând că deocamdată nu are oferte de la alte cluburi.

Contactat telefonic, Petre Buduru a declarat pentru MEDIAFAX că Marius Şumudică a fost cel care a plecat de la echipă. "Şumudică a zis că pleacă. N-a fost demis, a plecat singur. Există anumite puncte în contract care au fost încălcate, dar nu trebuie să spun eu motivul pentru care s-a ajuns la încheierea relaţiilor de muncă, se ştie foarte bine", a precizat Buduru.

Întrebat dacă este nevoie de o întâlnire cu Marius Şumudică pentru rezilierea contractului, oficialul grupării prahovene a afirmat: "Nu avem timp acum să ne gândim la asta, sunt alte probleme pe care trebuie să le rezolvăm mai repede".

Buduru susţine că ceilalţi componenţi ai stafului tehnic se vor ocupa de pregătirea echipei până la numirea unui noi antrenor principal. "Deocamdată nu avem o listă cu posibili antrenori. Până vom numi un nou antrenor principal de pregătirea echipei se vor ocupa ceilalţi componenţi ai stafului tehnic. În momentul în care vom avea un acord cu un antrenor vom face public numele lui", a menţionat Petre Buduru.

Marius Şumudică a semnat la 11 august un contract valabil două sezoane cu Astra Ploieşti, el înlocuindu-l pe Tibor Selymes la conducerea tehnică a echipei prahovene.

Astra a pierdut, duminică, în Giuleşti, scor 2-3, cu Rapid, aceasta fiind singură înfrângere a echipei ploieştene în cele zece etape în care a fost pregătită de Marius Şumudică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici