Şumudică: Am demonstrat că atunci când avem atitudine putem bate orice echipă

Tehnicianul echipei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu FC Vaslui, scor 1-0, că elevii săi au dat dovadă de atitudine şi dorinţă şi au demonstrat că dacă sunt uniţi pot învinge orice adversară.

55 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Am demonstrat că atunci când avem atitudine putem bate orice echipă

Şumudică: Am demonstrat că atunci când avem atitudine putem bate orice echipă (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Am reuşit o victorie mare, care ne dă speranţe. Am demonstrat că atunci când avem atitudine şi suntem uniţi putem bate orice echipă. Îmi felicit jucătorii, au dat dovadă de atitudine, de dorinţă... Nu este uşor să joci la Vaslui şi să câştigi. Vasluiul este cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o. Ar fi meritat mai mult decât locul cinci. Îmi felicit băieţii, veneam după două insuccese, la Sportul am fost privaţi de un punct pe o greşeală gravă a lui Bocăneală, şi cu Oţelul. Cu siguranţă vom lua multe puncte şi vom scăpa de retrogradare", a spus Şumudică la Digi Sport.

Marius Şumudică le-a mulţumit fanior rapidişti care au scandat numele său la meciul cu Ceahlăul, însă a precizat că el îşi respectă angajamentul cu FC Braşov. "Le mulţumesc, dar deocamdată sunt la Braşov şi vreau să-mi fac treaba la Braşov foarte bine. Îmi pare rău că Rapidul a pierdut şi că Ceahlăul a învins, pentru că este adversara noastă directă", a adăugat el.

Formaţia FC Vaslui a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I. Unicul gol a fost marcat de Buga, în minutul '45+1, cu un şut din 11 metri, după o pasă a lui Ilijoski.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici