Şumudică are echipă mică: Gaziantepspor a pierdut la Instanbul, după ce a condus-o pe Galatasaray la pauză

Echipa din Gaziantep se întoarce cu mâna goală de la Istanbul: deşi a condus cu 1-0 până în minuutl 72, a fost învinsă cu un gol înscris în ultimul minut.

172 afișări
Imaginea articolului Şumudică are echipă mică: Gaziantepspor a pierdut la Instanbul, după ce a condus-o pe Galatasaray la pauză

Şumudică are echipă mică: Gaziantepspor a pierdut la Instanbul, după ce a condus-o pe Galatasaray la pauză

În etapa a 23-a din Şuperlig, prima divizie de fotbal a Turciei, luni seară, Gaziantepspor, formaţie pregătită de antrenorul român Marius Ninel Şumudică, a cedat, scor 1-2, meciul din deplasare cu Galatasaray Istanbul.

Trupa din Gaziantep a deschis scorul în minutul 29, dar a încasat două goluri după pauză, de la Zaha (72) şi de la Yilmaz (90). La oaspeţi, românii Niţă, Sorescu, Maxim şi Drăguş au fost titulari.

Cu 15 runde rămase de jucat, Galata, pentru care au jucat nume precum Muslera, Torreira, Mertens şi Icardi, este pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncte (60) cu liderul Fenerbahce.

În schimb, Gaziantepspor are 23 de puncte, fiind pe locul retrogradabil (17 din 20 de echipe). În eşalonul secund pică 4 formaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici