Şumudică: Cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe

Tehnicianul formaţiei FC Braşov, Marius Şumudică, a declarat, joi, că are mare încredere în jucătorii săi şi crede că echipa braşoveană se poate clasa în primele zece în acest sezon, informează site-ul oficial al clubului din Liga I.

60 afișări
Imaginea articolului Şumudică: Cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe

Marius Şumudică (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Suntem într-un proces de readaptare la condiţiile atmosferice de la Braşov. Până la urmă chiar ne-a prins bine anularea celui de-al doilea cantonament în Antalya, pentru că am avut şansa să avem şi aici, la Braşov, temperaturi pozitive. Trebuie să fim pregătiţi şi să câştigăm meciul cu Pandurii. Am mare încredere în această echipă şi cred cu tărie că ne putem clasa în primele 10 echipe. Această echipă poate juca un fotbal de calitate, astfel că îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să umple tribunele la fiecare joc. Doar împreună putem reuşi, pentru că FC Braşov reprezintă acest oraş. Eu mă aşteptam la mai mult sprijin din partea tuturor, pentru că Braşovul este un oraş puternic, iar echipa poate avea un buget mult mai mare şi se poate bate la cupele europene în fiecare an", a spus Şumudică.

Marius Şumudică a precizat că în acest moment nu se teme de nicio echipă. "În momentul de faţă, nu îmi este frică de nicio echipă din campionat, pentru că ştiu ce pot jucătorii mei. Dacă totul va decurge normal, Braşovul va fi greu de bătut în acest sezon. Aurelian Băbuţan era omul care era liantul între echipă şi patronul clubului. Am o comunicare directă cu Ioan Neculaie, ne sfătuim şi există şi varianta ca dânsul să aducă un conducător la club. Eu nu sunt pregătit să fiu manager, eu vreau să fac ceea ce ştiu mai bine şi anume să antrenez. Sunt mulţumit că au fost achitate restanţele financiare către jucători, iar până la meciul cu Pandurii am promisiunea domnului Neculaie că se vor achita contractele pe luna ianuarie", a menţionat tehnicianul.

Pe de altă parte, deţinuţii de la Penitenciarul Codlea vor îndepârta zăpada de pe gazonul stadionului Tineretului, care va găzdui partida dintre FC Braşov şi Pandurii, din etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici